Wednesday, May 16, 2012

Ingin Membuat Bunga Kristal Sendiri?

Pada sesiapa yang nk DIY bunga kristal, rai ada jual raw material.. Harga adalah seperti berikut:

1. Kristal eye drop (kelopak bunga) = RM 10 (100 pcs) - boleh pilih warna
2. Daun Kristal = RM 10 (100 pcs) (warna hijau sahaja)
3. Kristal bulat (inti bunga) = RM 2 (150 pcs)
4. Dawai ikat kristal = RM 10 (70 pcs).
ps: nnti rai update pic bahan2 yer...

18 comments:

Saya Punye said...

wah kak rai.. nti buat tutorial skali ye..

tini .. x sabar nk tgk bunga.. hihihihi

Rai said...

K.rai ada buat kelas bunga kristal.. dlm awal june... & skrg ni dalam process nk siapkan online tutorial web utk bunga kristal ni.. :)

scha said...

Salam, saya berminat nak beli. Bagaimana cara pembelian? Ada class bunga kristal tak? Bole rmail pada saya:
masilahghafar@gmail.com

Rai said...

Scha,
cek email yer... TQ

Unknown said...

salam kak rai..
sy reen, nk order kristal mcm mana?? sy ad email..mtk k.rai blas yekkk.. nie email sy: asreena_86@yahoo.com

Rai said...

Wsalam,
ok reen..k.rai dah baca, nnti k.rai ambil pic & email yer.. Tq

Unknown said...

okey..tq k.rai... sy tgu email k.rai..hari2 tgk email..hehehe..mmg mencari kristal nie... :)

Wanina Ina said...

Salam..saya ina..saya nk bli bahan2 buat bunga kristal ni...ni emel saya wan_ina89@yahoo.com.my saya tunggu emel dari kak rai yer...thnxs..

Rai said...

Wanina,
cek email yer

seekingreality said...

hi....i nk membeli al those beads.tpi mcm mana ye?

email add nashanita69@gmail.com
and pls upload the pic.

thank u

kamelia said...

Pls email I senarai bhn dan harga. tq
kameliacassandra@gmail.com
0174308530

sang rama-rama said...
This comment has been removed by the author.
sang rama-rama said...

assalammualaikum..akak kalau nk beli raw material dgn akak bagaimana? dan ada tuttorial x akak? terima kasih dgn info berguna akak..

sang rama-rama said...
This comment has been removed by the author.
sang rama-rama said...
This comment has been removed by the author.
uefa fii said...

assalamualaikum..saya berminat nak membeli bahan-bahan nak buat bunga kristal ni, kiranya baru nak berjinak2 la dgn kraf ni. boleh sy tahu cara nak membelinya? boleh emailkan kpd sy ummieharun@yahoo.com.terima kasih.

Yatie Wan said...

Salam..leh xemailkan pd sy cmana nk order raw material ni? Sy cdg nk wat diy je bunga pahar....email sy : nuryatie80@gmail.com....terima kasih ya...

kikyy said...

Sy tertarik untuk membeli.. bgm sy bs memesannya, tolong hubhngi saya melalui email rjuniarsi@rocketmail.com